sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Top 10 Elokuvat: Sija 8

Elokuva 13: Zoroark: Master of Illusions

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Asiaa%20Animesta/Zoroark_Master_of_Illusions_zpsknsglgkp.png

Ajattelin jatkaa tätä pitkästä aikaa. Jos haluat muuten uutena lukijana (tai kertauksen vuoksi) lukea tämän listan aiempia sijoituksia, niin ne löytyvät tuolta oikean reunan hyvin kämäisestä sisällysluettelosta kohdasta Pokemon Anime.

Tämä leffa on yksi parhaimpia vähän uudempia Pokemon-elokuvia. Yllätyin todella positiivisesti kun näin sen, koska yleensä Pokemon-leffat ovat nykyään kuitenkin varsin huonoja... Kivointa tässä leffassa oli varmaan se, ettei sen "pääpokemon" ollut legendaarinen, vaan ihan tavallinen Zoroark. Katsoisin mielelläni enemmänkin Pokemon-elokuvia jotka eivät sisällä ollenkaan legendaarisia Pokemoneja. Tekisivät vaikka sen leffan Magikarpista, niin johan ansaitsivat meikäläisen respectin. :D

Tässä leffassa oli myös ihanaa se, että siinä käytettiin paljon vanhempiakin legendaarisia poksuja. Oli todella kivaa nähdä pitkästä aikaa Celebiä ja Johton taruhauvoja. :D Tämä allaoleva teaseri-juliste nosti aikoinaan meikäläinen innostuksen tätä leffaa kohtaan ihan huippuunsa, nimenomaan noiden neljän Pokemonin takia. Ja hei, ihan mahtavaa että nuo koirat olivat vielä kaikki Shinyja! Vauuu!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Asiaa%20Animesta/PhantomRulerZ_zpsi6qzbfnn.png

Zoroark: Illuusioiden mestarihan kertoo pikku Zoruasta, joka etsii hädissään emoaan Ashin ja kumppanien avustuksella. Tämän leffan juoni ei ole mikään super-ihmeellinen, mutta tykkään siitä silti. Olen nimittäin ihan kyllästynyt sellaisiin mahtipontisiin maailmanloppuleffoihin. Tämmöinen aihe on siksi paljon mukavampi ihan vain vaihtelunkin vuoksi. Ja muutenkin Zoruan ja Zoroarkin välinen suhde oli tosi söpöä katsottavaa. :3 Tykkäsin myös tämän leffan tapahtumapaikasta. Olen aina rakastanut Pokemon-leffojen kaunista animaatiotyyliä, ja erityisesti kaikkia leffoissa esiintyviä kaupunkeja. Ne ovat yleensä tosi kivannäköisiä, ihan kuten tässäkin elokuvassa. :) En ole kauheasti kiinnittänyt huomiota tämän leffan musiikkeihin, mutta sen loppukappale I Believe in You on yksi suosikkejani kaikista Pokemon-kappaleista koskaan! <3

Tämän leffan kanssa hassua on se, että tämä on ainoa Diamond and Pearl-kauden elokuva josta mä pidän. Kaikki muut ovat oikeastaan todella huonoja, paitsi se Arceus-leffa, joka kyllä sekin vain menettelee. Tämä elokuva nosti kuitenkin toivoani näiden uudempien filmien kohdalla. Mutta vaikka minä tässä kehunkin tätä elokuvaa aika lailla, on siinä huonojakin puolia. Yksi niistä on ehdottomasti se, että Zorua puhuu... Vihaan sitä kun Pokemonit puhuvat. -.- Mutta se on onneksi aika pieni haitta.  Zoruan hahmo on muutenkin aika ärsyttävä, mutta silti ihan siedettävä. Myöskin Zoroark on välillä mielestäni vähän liian aggressiivinen, vaikka ymmärränkin miksi se sellaiseksi laitettiin.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Asiaa%20Animesta/pokemonmovie-1-08_zpsbl6bk4hi.jpg

Yleisesti Zoroark: Illuusioiden mestari on kuitenkin tosi positiivinen yllätys, ja oikein onnistunut Pokemon-elokuva. Se ei missään nimessä ole niin hyvä kuin tämän listan alkupään elokuvat, mutta se on ehdottomasti paras Pokemon-elokuva joka on ilmestynyt Hoenn-kauden jälkeen. Elokuvan tarina on söpö - pidän kovasti perhesuhteista Pokemonissa, joten myös Zoruan ja Zoroarkin välit olivat oikein suloiset. :3 Celebin rooli oli elokuvassa hyvä ja leffan pahiskin oli ihan siedettävä. Myös tarukoirat olivat kiva lisä, vaikka ne taisivat loppujen lopuksi tehdä leffassa aika vähän? En enää muista kunnolla koska siitä on tosi pitkä aika kun näin tämän elokuvan viimeksi.

Mutta kaikenkaikkiaan hieno elokuva. :)

Arvostelu

Juoni: ★★★★

Tunnelma: ★★★

Hahmot: ★★★

Musiikit: ★★★

Yleinen arvosana koko elokuvasta: ★★★★

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Pakko kyllä myöntää että mustakin tää on aika hyvä uudemmaksi pokemon-leffaksi. En ole tykänny oikeastaan yhdestäkään tänjälkeisestä leffasta, mutta tää on ihan ok. Zorua ja Zoroark on yksiä mun lempipokemoneistakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! Hienoa, että joku muukin tykkää tästä. :D Monet tuntuvat pitävän niistä mahtipontisista leffoista jotka ovat täynnä legendaarisia, mutta meikäläinen pitää paljon enemmän jostain tällaisesta. :3 Uudemmat Poke-leffat ovat kyllä ikävällä tavalla huonoja...

      Poista