keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Pokemon White 2: White Kyurem

Tällä kertaa pelasin aika vähän aikaa, joten luvassa lyhyempi postaus. Voitettuani Colressin ärsyttävän Steel-tiimin Team Plasman aluksella, lähdin eteenpäin aina ryhmän johtajan Ghetsiksen huoneeseen asti. Sieltä Taavi löysyi vihdoinkin kadonneen Purrloinin, joka oli yhden Shadow Triad-jäsenen käytössä. Voi kissa-parkaa... Shadow vaan kyselee että miksei Taavi yksinkertaisesti pyydystä uutta Purrloinia, koska hän ei tunnu ymmärtävän että juuri se Purrloin on tärkeä Taavin siskolle. Ihme porukkaan mä törmäilen tässä matkani aikana... :D Ottelin heitä vastaan moisen höpönpöpön jälkeen, ja onnistuin palauttamaan kissan onneksi oikealle omistajalleen.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/20120601_2314546_zpsgyfqfuqh.png

Seurasin paikalta livistänyttä Ghetsisiä ulos jäiseen metsään, jonka perältä löytyi pieni luola. Ja kukapa muu siellä odottikaan kuin Team Plasman edelleen hallussa oleva Kyurem. Kuin taikaiskusta myös N ja hänen Reshiraminsa ilmaantuivat luolaan pelastamaan minut juuri ajoissa jäiseltä kohtalolta. Kerrankin tilanne meni toisinpäin - se en ole aina minä joka on auttamassa muita. :D Tosin seuraavaksi mun piti tietenkin pelastaa päivä ottelemalla Kyuremia vastaan ihan itse. Ghetsis sai sen muuttumaan jonkinlaiseen Reshiram-muotoon, White Kyuremiksi, jonka jälkeen mun tuli pistää Pokemon kerralla aisoihin. Kyurem oli yllättään helppo vastus ja voitin sen nopeasti Eelektrossin ja Walreinin suurella avustuksella.

En muuten tykkää Kyuremista Pokemonina juuri yhtään. Se on kammottavan ruma, ja vaikka sen idea on tavallaan ihan mielenkiintoinen, en siltikään välitä siitä ollenkaan. Enkä tykkää näistä sen Reshiram- ja Zekrom-muodoista. Koko Pokemon on aika meh... :S Mutta voitettuani Kyuremin, se katosi tiehensä, jonka jälkeen Ghetsis itse halusi haasta mut otteluun. Hän oli jo vähän haastavampi vastus, mutta aika nopeasti ja vaivattomasti mä sen lopulta silti voitin. Tämän jälkeen herra taisi tulla viimein järkiinsä, ja katosi yhtä nopeasti paikalta kuin Kyurem, luopuen Unovan valloituksestaan. Myös N lähti jatkamaan matkaa, kiitettyään minua tehdystä työstä. Luulisi että tällaisen jälkeen minä ansaitsisin vähän enemmän kuin kiitoksen (voisin nousta vaikkapa Unovan presidentiksi), mutta samapa se. :D Pokemonmestaruushan tässä on se tärkein asia, ja se lähestyykin kovaa vauhtia. Ensi kerralla pääsen viimein jatkamaan matkaani Victory Routelle.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/646Kyurem_White_BW_anime_zps68i4rbs9.png

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista... Toivotaan ettei Ghetsis enää aiheuta sitten harmia Pokemon-maailmalle. :D

      Poista