keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Eeveelutionit: Sija 2

02. SYLVEON

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Top%2010/250px-700Sylveon_zpso5oqfn2q.png

"It wraps its ribbonlike feelers around the arm of its beloved Trainer and walks with him or her."

Arvatkaapa kenen syntymäpäivä tänään on? The Blue Salamanderin! :D Perustin blogini tasan kolme vuotta sitten 4. päivä maaliskuuta. Kylläpä aika menee nopeasti! En ole koko tänä aikana kertaakaan katunut blogin aloittamista, vaan päinvastoin, katunut etten aloittanut sitä jo aiemmin! :D The Blue Salamanderin pito on ollut ainoastaan mukavaa, varsinkin kaikkien teidän ihanien lukijoiden ansiosta. Kiitos taas kerran jokaisesta kommentista ja sivulla vierailusta! Olette mahtavia! <3 Kawa kiitää. :)

Mutta... Sylveon! On ehkä hassua laittaa Sylveon näin ylös tässä listassa, koska se on niin uusi pokemon, mutta kun olen ihan rakastunut siihen! :3 Rakastan Fairy-tyyppiä vaikken ole edes kokeillut sitä vielä, samoin kuin itse Sylveoniakin. :D Tämä Eeveelution on ehdottomasti jonossa seuraavaan tiimiini. Sylveonilla on tosi suloinen design, ja pidän siitä muutenkin. Ihana pokemon! :)

Tein jonkin aikaa sitten sellaisen testin jossa testattiin mikä pokemon olet, ja sain siinä tulokseksi Sylveonin! :D Sylveon sopiikin mulle varmaan aika hyvin, koska rakastan kissoja, pidän ruseteista (vaikken kylläkään käytä sellaisia) ja minulle aina hoetaan että olen pieni keijukainen. xD Joo, olen tosi pienikokoinen ja siro, joten sukulaiset ja kaverit sanovat niin, hahah. Mikäs siinä. :D

8 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Selitin blogin nimen ihan ensimmäisessä postauksessa: nimi viittaa Wooperiin, joka on blogin maskotti. Eihän Wooper ole varsinaisesti salamanteri, mutta kyllä se sellaiseen taitaa onneksi edes vähän perustua. :D Meinasin aluksi laittaa blogin nimeksi The Red Salamander ja maskotiksi Charmanderin, mutta muutin pokemonin mielummin Wooperiksi ja sen vuoksi nimikin vaihtui siniseksi. :)

      Olen itse asiassa tällä hetkellä noin 165 cm pitkä, eli aika normaalin pituinen, mutta olen ollut lähes koko elämäni tosi lyhyt. Pituuskasvuni on ollut hidas, jonka vuoksi vielä vuosi sitten olin vain noin 155 cm pitkä, mutta olen kasvanut sen jälkeen aika nopeasti kymmenen senttiä. :3

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Olet siis aika paljon pidempi kuin minä. :D

      Poista
  2. Hyvää syntymäpäivää sun blogillesi! :) Lueskelen sun juttujasi aina täällä, mutta kommentoin harvoin. Hieno blogi, jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ Aww, tosi kiva kuulla että tykkäät lukea blogia! <3

      Poista
  3. Minkäs laine se testi oli? Onnea tälle hienolle blogille! Minusta Sylveon on tosi söpö ja kaunis<3 Voisikohan sitä testata Omega Rubyssa ja Alpha Sappiherssa?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muista enää tarkalleen miten se testi meni, mutta siinä piti jotenkin laskea oma syntymäpäivä ja ikä + jotain muita numeroita yhteen. Olit se pokemon jonka numero oli sama kuin laskutuloksen. :D Ei siis mikään kauhean tarkka testi, vaan pelkkä huvin vuoksi tehty. Mutta osuin siinä Sylveoniin. Kiitos onnitteluista! :)

      Sylveon on kyllä tosi söpö ja nätti. :3 Eeveen saa harmi kyllä Omega Rubyssa ja Alpha Sapphiressa muistaakseni vasta Elite Fourin jälkeen, mikä on hieman tylsää, koska sen vuoksi tiimissä ei voi pitää pelin aikana Sylveonia. Mutta voihan sen toki hankkia muuten vain läpäistyään pelin. :)

      Poista