lauantai 28. helmikuuta 2015

Pokemon Anime: XY024

XY024 - An Undersea Place to Call Home

Tämän jakson kuului alunperin tulla televisiosta jo vuosi sitten huhtikuussa, mutta sitä siirrettiin Japanissa tapahtuneen haaksirikon vuoksi kauemmas. Sen vuoksi saimme sen nähtäväksi vasta nyt, mikä ei kyllä onneksi haittaa yhtään, ainakaan minua. :) Jakso ei tosin ollut mitenkään odottamisen arvoinen, vaan mielestäni aika tylsä, mutta samapa tuo.

Ash ystävineen on rannalla onkimassa, jossa he törmäävät pian nuoreen pariin meribiologeja tai jotain vastaavia merta tutkivia tyyppejä. :D He ovat matkalla merelle tutkimaan jonkin lähistölle uponneen laivan hylkyä, mikä kuulostaa Ashista ja muista ihan mahtavalta. Pariskunta ottaa sankareidemme onneksi ilomielin neljä tuntematonta lasta mukaansa vaaralliselle retkelleen. Seems legit. :D Lopulta kuitenkin vain Ash, Serena ja Lindsay-niminen nainen menevät sukelluksiin tutkimaan hylkyä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/027_zpsgimgriln.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/123_zpsmkiuxjkc.jpg

Laivan hylyssä elää paljon Skrelpejä ja Dragalgeja, joilla on ihanat äänet näissä dubeissa. Varsinkin Skrelpin päästelemä matala ääni oli jostain ihmeen syystä mielestäni tosi hauska ja suloinen. :D Vesipokemonien rauhaa kuitenkin rikkoo hylyssä olevaa jonkinlaista aarretta himoitseva Rakettiryhmä, joka päättää tunkeutua uponneen laivan sisuksiin. Ash ja muut menevät tottakai estämään heidän touhujaan. Mietin vain että mahtoikohan Ashille tulla tästä mieleen ikäviä muistoja kaukaiselta Kanto-ajalta S.S. Annesta? En ainakaan itse menisi sellaisen kokemuksen jälkeen uponneeseen laivanhylkyyn ihan noin vain... Hrr... Olen itse vähän vesifoobikko. En ikinä sukeltaisi mereen. D:

No mutta, Rakettiryhmä ajetaan tietysti nopeasti tiehensä laivasta, mutta he jatkavat taistelua sinnikkäästi loppuun asti hylyn ulkopuolella Magikarp-sukellusveneessään. Ash lähettää Froakiensa taistelemaan Skrelpien ja Dragalgien kanssa Ryhmää vastaan. Taistelun melskeessä laivan hylystä irtoaa osia, jotka tarrautuvat merenpinnalla kuohuavaan vesipyörteeseen. Froakie ja Skrelp joutuvat myös pyörteen imuun, mutta sammakon onnistuu pomppia laivasta irronnutta rojua pitkin takaisin kuivalle maalle. Rakettiryhmä sen sijaan lentää pyörteen virran voimasta suoraan taivaalle normaaliin tapaansa. Ööh, vähän outoa mutta mikäs siinä. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/496_zpsfxk5pnfw.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/468_zpsmxcxzokx.jpg

Tämä jakso oli hieman tylsä, enkä osaa sanoa tästä kauheasti mitään. Skrelp on hauska pokemon, ja tykästyin siihen jakson myötä entistä enemmän, mutta muuta kivaa tässä jaksossa ei sitten juuri ollutkaan. Tässä jaksossa rikottiin fysiikan lakeja niin paljon, että joku realisti varmaan voisi pahoin katsoessaan tätä, vaikka tietäisi katsovansa Animea joka sijoittuu taikavoimia omaavien kummallisten taskuhirviöiden maailmaan. xD Ääähhh... mun vitsit ovat niin huonoja. Anteeksi.

Arvosana: ★★

Saatan muuten muuttaa vähän näiden Anime-kirjoitusten tyyliä jatkossa. Voi olla että kirjoitan kerralla useammasta jaksosta, paljon lyhyemmillä sepostuksilla. Näiden Anime-kirjoitusten kirjoittaminen on nimittäin välillä vähän turhan työlästä ja tylsää, varsinkin kun nämä vaikuttavat olevan koko blogin vähiten kiinnostavia postauksia lukijoiden mielestä. Mutta en tiedä vielä miten tässä käy. Katsotaan, katsotaan... :)

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi kivaa että kommentoit näitä. Jokainen kommentti piristää ihanasti päivää. :)

      Poista
  2. Seems legit tosiaan. :D Jestas kuin tämä oli jotenkin outo jakso, mutta tykkäsin siitä silti. Kiva nähdä tuota Rakettiryhmän Magikarp-sukellusvenettä. Tulee nostalginen olo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo en kyllä itse sieppaisi kenenkään lapsia mukaani meren alle. :D Tuo Magikarp-sukellusvene on mahtava. <3

      Poista