sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pokemon Anime: XY043

XY043 - Origins of Mega Evolution

En tiedä mikä siinä on, mutta en ole oikein seurannut Animea viime aikoina aktiivisesti. Yleensä seuraan jaksoja reaali-ajassa yksi kerrallaan, mutta nyt näitä on kertynyt katsottavaksi oikea kourallinen. Se on outoa, koska yleensä mä odotan ihan innolla tulevia jaksoja. :D Kaipa mun Pokemon-innostukseni on taas vaihteeksi ollut hieman laskussa tai jotain. No mutta... asiaan!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/022_zps512ced6a.jpg

Äähh... Mikä siinä on että kaikki jaksot joissa on Korrina ja Lucario, ovat heti vähän tylsempiä? Onko se vain mun negatiivinen asenteeni niitä kohtaan? Joka tapauksessa, tästä voitte helposti arvata ettei tämä jakso ollut mielestäni mikään ihmeellinen tai kauhean mielenkiintoinen. Vaikka kyllä tämän jakson alkupää oli ihan hauska, kun siinä näytettiin Ashin mitä kummallisempia tanssiliikkeitä pokemoniensa kanssa. :D Hän yrittää edelleen käyttää sitä Tiernon ja Squirtlen tanssitekniikkaa tulevassa saliottelussaan. (Clemont ja Chespin ovat tässä kohdassa muuten ihan ylisöpöjä.)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/045_zpsde49c038.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/119_zps0749239f.jpg

Korrina ja Lucario ilmestyvät paikalle, ja johdattavat myöhemmin sankarimme Shalour Cityn suureen Tower of Masteryyn, jonka sisällä Korrinan sali sijaitsee. He törmäävät jälleen Korrinan ärsyttävään isoisään, Gurkinniin, joka alkaa tällä kertaa höpistä jostain Mega-pokemonien salaisuuksista ärsyttävän mystisesti. Hän kertoo tornin kätkevän sisäänsä jonkinlaisen käärön, jossa paljastetaan kaikki salat Mega-pokemoneista. Tai jotain sellaista. En muista tarkalleen. :D

Tämä tieto kantautuu nopeasti Rakettiryhmän korviin, ja he päättävät luonnollisesti etsiä ja varastaa kyseisen käärön. Samana yönä sankarimme jäävät torniin nukkumaan, Ashin siirrettyä ottelunsa seuraavaan aamuun. Ryhmä löytää kuin löytääkin käärön (aika hemmetin nopeasti :D) mutta Gurkinn saa heidät kiinni itse teosta. Tästä alkaa takaa-ajo pitkin tornia, heränneiden sankareidemme koittaessa auttaa saamaan käärö takaisin. Loppujen lopuksi Rakettiryhmä saadaan saarrettua tornin huipulle, jossa Mega-Lucario pistää heidät nippuun aika nopeasti ja vaivattomasti.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/484_zps42b37eb2.jpg

Kaiken tämän jälkeen Gurkinn palauttaa käärön oikealle paikalleen ja suostuu hieman vastentahtoisesti paljastamaan sankareillemme mitä siinä lukee. Käy ilmi, ettei käärössä kerrota mitään Mega-evoluutiosta, vaan siinä lukee vain joitain sekalaisia normaaleja käyttäytymissääntöjä - "pese kädet ja sano aina kiitos" ynnä muuta vastaavaa. :D Voi että... En tiedä kumpi oli pettyneempi tähän, minä vai Ash porukoineen. Tosin mua eivät mitkään Mega-muotojen salaisuudet kiinnostaneet, mutta pidin tätä vain muuten tosi outona. xD

Vähän tylsä jakso tälläkin kertaa, mutta onneksi seuraava on taas parempi. Ashin ja Korrinan ottelu nimittäin. Kerron siitä teille lisää piakkoin. :) Mutta nyt haluan toivottaa vielä uudestaan oikein hyvää Uutta Vuotta kaikille, ja lisäksi tahdon kiittää kaikkia lukijoita tai muita blogiin eksyneitä, kuluneesta vuodesta! Kiitos ihan hirveästi kaikista kommenteista ja pelkästä blogissa vierailustakin. Olette ihan mahtavia! <3

Arvosana: ★★★

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa jaksossa taidettiinkin mainita jotain siitä, että Lucario olisi ensimmäinen Mega-evoluution tehnyt pokemon. Hassua sitten että Hoennissa sen sanotaan olevan Rayquaza.

      Poista
  2. Mielestäni Korrina ja Lucario ovat mielenkiintoisia hahmoja, mutta ymmärrän kyllä jos joku ei tykkää niistä. Tämä oli minusta ihan kiva jakso. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään mitenkään Korrinaa vihaa, mutta jotenkin sen ja Lucarion läsnäolo aina vähän ärsyttää. :D Jaksokin oli ihan ok.

      Poista