maanantai 1. joulukuuta 2014

Pokemon Anime: XY041

XY041 - Foggy Pokemon Orienteering

On seuraavan tehtävän aika! Ja tällä kertaa luvassa on suunnistusta. Nopeiten suunnistusradan läpäissyt joukkue saa valtavasti lisää pisteitä, joten kaikki haluavat tietenkin tehdä parhaansa. Team Froakie ja Team Squirtle ovat vielä tasoissa, joten tämä osio ratkaisee kuka saa kärkipaikan Sycamoren kisassa. Ei sitten muuta kuin kisa käyntiin!

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/218_zpsc7a40eb0.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/222_zps0aa7d8b2.jpg

Team Froakie pääsee nopeasti johtoon, ja saa kerättyä suunnistuspisteiltä mukavasti leimoja karttaansa. He kuitenkin päätyvät lopuksi tiheäkasvuiseen metsään, johon nousee sakea sumu. Se tuottaa tietysti ongelmia... Bonnie nimittäin erottaa jonkin suuren ja mystisen pokemonin kaukana sumun seassa ja lähtee innoissaan sen perään. Pikachu huomaa tämän, ja katoaa sumuun Bonnien mukana. Aww, söpöä että Pikachu huolehtii Bonniesta. :3 Se sumussa ollut pokemon oli muuten Xerneas! Tykkään ihan hirveästi kun legendaarisia pokemoneja laitetaan näihin tavallisiin jaksoihin. Jotenkin mua ärsyttää että leguja nähdään melkein ainoastaan elokuvissa. Katsoisin mielelläni Pokemon-leffan joka kertoisi vaikka Magikarpista! Ei niiden aina tarvitse olla sellaisia mahtipontisia tarinoita legendaarisista pokemoneista... Hups, eksyin vähän aiheesta. Siispä takaisin tarinaan:

Bonnien ja Pikachu katoaminen huomataan nopeasti. Muut sankarimme alkavat hädissään etsiä heitä, mutta törmäävät pian Team Squirtleen. He suostuvat jättämään kilpailun sikseen ja auttamaan kaksikon etsimisessä. Trevorin Charmander valaisee tien ja Ashin Fletchinder tähyilee aluetta taivaalta. Samalla Bonnie ja Pikachu tajuavat olevansa eksyksissä, ja alkavat etsiä tietä takaisin muiden luo. He kuitenkin suututtavat vahingossa äkäisen nukkuvan Amoongussin, joka levittää suutuspäissään unipulveria kaksikon naamalle.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/370_zps3860aef5.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/382_zps2304e634.jpg

Pikachu nukahtaa niille sijoilleen, mutta Bonnie vaeltaa väsyneenä vähän matkaa eteenpäin. Hän nukahtaa surkeimmalla mahdollisella hetkellä, meinaten pudota jyrkänteeltä syvään rotkoon. Onneksi tyttö kuitenkin putoaa suoraan rotkossa leijailevan Drifblimin päälle, joka kuljettaa Bonnien puolivahingossa rotkon toiselle puolelle. Fletchinder sattuu juuri silloin paikalle, ja lähtee ilmoittaman löydöstään Ashille ja muille. He löytävät linnun avulla nopeasti Pikachun, ja pian sen jälkeen Bonnienkin. Ongelmana on vain se, että tyttö nukkuu sikeitä väärällä puolella rotkoa. Tässä oli hauska yksitysiskohta, jossa Trevor zoomaa kamerallaan rotkon toiselle puolelle huomaten näin Bonnien. Jotenkin tykkäsin tuosta. :)

Porukka huomaa kuitenkin myös rotkon pohjalla leijailevan Drifblim-lauman, joita he keksivät heti hyödyntää varsin vaarallisella tavalla. Nimittäin he säikyttävät Drifblimit esiin ja ylös, jotta niitä pitkin voi pomppia rotkon toiselle puolelle ja takaisin :D Oikeasti näillä tyypeillä on yhteensä vaikka kuinka monta voimakasta pokemonia. Luulisi että he olisivat keksineet edes jotain helpompaa. Esim. kaataneet puun rotkon yli pokemoniensa avulla muodostaen sillan, tai ehkä Fletchinder olisi jopa voinut kantaa Bonnien muiden luokse! Tai entäs Bulbasaurin pitkät rihmat? Niitä olisi varmasti voinut hyödyntää jotenkin. Mutta samapa tuo. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/498_zps3fc32e20.jpgTässä kohdassa oli vähän häiritsevää, ettei Clemont mennyt hakemaan Bonnieta, vaan Ash teki sen. Clemont oli kyllä ensin ihan valmiina menossa, mutta Ash esti sen ja päätti mennä itse. Kyllähän mä ymmärrän että Ash on tehnyt tällaista vastaavaa ennenkin :D ja muutenkin paremmassa hyppykunnossa, mutta jotenkin se olisi ollut suloista jos usein niin kömpelö ja avuton Clemont olisi tällä kertaa päässyt sankariksi.

Ash kuitenkin menee ja kantaa Bonnien reppuselässään takaisin muiden luokse. Pakko kyllä myöntää että Ash osaa hyppiä aika yliluonnollisella tavalla ja taitaa kumota muutaman kerran fysiikan laitkin. Hahah. :D Mutta eipä se tässä haittaa. Viimeinen loikka on tietenkin aina se vaikein, ja Ash lipsahtaakin pahasti vinoon hypyn aikana. Hän meinaa pudota alas, mutta juuri unestaan herännyt kauhistunut Pikachu tarttuu Ashin käteen kiinni ja hymyilee maailman sukoisimmin ikinä! :3 Pikachu ei tietenkään jaksa itse kannatella Ashin painoa, joten sähköhiirtä roikottaa vielä Clemontin Aipom Arm. Sai hän sentään vähän osallistua pelastukseen. :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/522_zps437d219d.jpghttp://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Anime%20Episodes/526_zps4c1eefca.jpg

Kaikki auttavat kiskomaan Clemontia ja Aipom Armia, ja saavat Ashin, Pikachun ja Bonnien turvallisesti ylös. Yhteistyöllä kaikesta selvitään! ;) Tämän jälkeen rotkon toiselle puolelle ilmestyy jälleen sumunpeittämä Xerneas, jota kaikki jäävät suu auki ihmettelemään. Bonnie herää sopivasti ilmoittamaan, että katosi sumuun seuratessaan kyseistä pokemonia. Tämän jälkeen Xerneas katoaa, ja kaikki palavat takaisin Sycamoren leirille. Proffa on ihan kammottavan häijy, eikä anna mitään armoa kilpailun pisteiden kanssa, vaikka molemmat tiimit hävisivät vain tämän pelastusretken takia. Aika julmaa. :D

Tykkäsin tästä jaksosta paljon enemmän kuin näistä muista Summer Camp-jaksoista. Bonnie-jaksot ovat aina kivoja, ja lisäksi tässä nähtiin Xerneasta. Ihan mahtavaa! Ensi kerralla tuleekin sitten Summer Camp-jaksoista viimeinen. Koitan kirjoitella siitä piakkoin! :) Tarkoitukseni oli laittaa sekin jakso tähän samaan postaukseen, mutta en jaksanutkaan vielä kirjoittaa siitä. :D Seuraavassa Anime-postauksessa sitten!

Arvosana: ★★★★

6 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, joo mistäköhän kaikki nämä järjettömät ideat oikein löytävät tiensä mun postauksiin? :D Mutta hei elokuva Magikarpista olisi mahtava idea! xD Pitää ehdottaa että tekevät sellaisen!

      Poista
  2. Kivaa tekstiä taas kerran! Tämä oli söpö jakso! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät. :) Tämä oli kyllä söpö jakso!

      Poista
  3. Oli kiva jakso! Kaikista parasta oli se, kun Drifblimejä oli jaksossa. Bonnie jaksot ovat hyviä ja toivottavasti tulee lisää tämmösiä jaksoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mustakin oli kiva nähdä pitkästä aikaa Drifblimejä. Toivotaan että pian tulee lisää Bonnie-jaksoja! :)

      Poista