perjantai 28. marraskuuta 2014

Pokemon HeartGold: Surfin etsintää

Tätä taas. :D Eli pitkän ja kärsimystä tuottaneen ottelun jälkeen jatkoin matkaani seuraavalle Ecruteak Cityn vasemmalla puolella olevalle Routelle. Siellä oli aika paljon trainereita, jotka auttoivat hyvin Eeveetäni kehittymään. Koitan saada sen leveleissä samalle tasolle muiden kanssa, raukka-parka kun on niin pahasti jäljessä. :3 Jotenkin olin jostain syystä luullut että Bill antaisi Eeveen mulle 20-tasoisena, mutta se olikin tasoltaan vain 5. Mutta ei se mitään. Eevee oli tässä vaiheessa kuitenkin jo joku 15-levelinen, joten pianhan se jo tavoittaa muut. :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/200px-MooMoo_Farm_anime_zpsaf06c198.pngSeuraavaksi tämä Route 38 kääntyi alaspäin ja johti suoraan seuraavaan kaupunkiin. Siinä välissä oli kuitenkin lyhyt Route 39, jossa seistä möllötti jonkinlainen Miltank-farmi. Muistan sen tosi hyvin Animesta. :) Siellä farmilla kaikki ihmiset valittivat sairaasta Miltankistaan, joka tarvitsi kuulemma Oran Berryjä vaivoihinsa. Olisin mielelläni antanut niitä, mutta en pystynyt tekemään siellä mitään, joten annoin asian olla. Jos apu ei kelpaa niin meikä jatkaa matkaa. :D

Saavuin seuraavaksi kauniiseen Olivine Cityyn, jota koristi valtava majakka. Muistan sen majakankin aika hyvin Animesta. Sen huipulla oli Ampharos, ihan kuten tässä pelissäkin. Majakkaa ennen kohtasin taas rivalini Silverin, joka valitti siitä ettei salijohtaja ollut paikalla. En kyllä ihmettele että valitusta syntyy, koska ne salijohtajat oikeasti eivät melkein koskaan ole normaalisti saleissaan odottelemassa kouluttajia. Ainakaan tähän asti. :D Mutta mutta, yrittäessäni mennä kaupungista läheiselle rannalle, siellä oleva mies tukki tieni koska multa puuttui Surf-iskun omaava pokemon. Mies mainitsi että kyseisen iskun saa joltain henkilöltä Ecruteak Citysta, johon minä lähdin sitten heti takaisin.

Puhuin siellä kaikille mahdollisille kouluttajille, tuloksetta, kunnes astuin sisään johonkin tanssikouluun. Siellä oli se aiemmin tapaamani outo nainen, joka muistutti minua pitämään huolta Togepin munasta. Hän näytti olevan riidoissa jonkun random Rakettiryhmäläisen kanssa, jonka minä menin tietty häätämään heti tiehensä. Kiitokseksi tästä hienosta esityksestä, joku yleisössä istuva vanha mies antoi mulle sen Surfin. En oikein tajunnut tämän paikan ideaa, mutta ihan sama. :D Palasin takaisin Olivine Cityyn.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/300px-Olivine_City_HGSS_zpsc98ed7fb.png

Ensimmäinen asia mitä tein siellä tällä kertaa, oli tutkia paikkoja hieman tarkemmin. Kävin yhdessä kaupungin taloista, josta sain Good Rodin. Jes! Hienoa! Koska mä tarvitsen sitä piakkoin tiimini viimeisen pokemonin pyydystämiseen. :3 Tätä ennen menin kuitenkin siihen valtavaan majakkaan, joka oli täynnä kouluttajia. Ottelin tieni sen huipulle, jossa Olivine Cityn salijohtaja Jasmine istuskeli Ampharoksen kanssa. Hän suri pokemonin huonoa kuntoa, koska ilman voimia Ampharos ei voi toimia majakan valona. Tulipas jotenkin outo lause. :D No mutta... minun pitää tietenkin lähteä hakemaan sille pokemon-raukalle lääkettä. Sitä saa Jasminen mukaan Cianwood Citysta meren toiselta puolen. Ei muuta kuin sinne sitten seuraavaksi. ;)

Kiinnostaisiko teitä muuten kuulla tarkemmin mun tiimistäni? Tarkoitan, haluatteko kuulla mitä iskuja mun pokemonit osaavat, tai mitkä niiden Naturet ovat ja muuta sellaista? Ajattelin nimittäin kirjoittaa niistä teille, mutta saatte toki kertoa mielipiteenne tästä. Haluatteko sellaisen postauksen? :)

6 kommenttia:

  1. Sehän olisi ihan kiva postaus! Kun meikä unohtaa niitä sun poksuja melkein koko ajan.
    Mikä muuten se poksu joka on tulossa sieltä vedestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Kirjoitan siitä vielä tänään tai sitten huomenna. :) Yritän aina laittaa välillä noihin peli-postauksiin sen hetkisen tiimini yleistilanteen, mutta olen unohtanut laittaa sen nyt pitkään aikaan. Siksi päätin kirjoittaa tiimistäni oikein oman pienen postauksen. :)

      Ajattelin sen olevan yllätys, mutta toisaalta voinhan mä sen mainita. :D Ajattelin hankkia Chinchoun.

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Joo, olisi kiva lukea sun tiimistä tarkemmin. :D

    VastaaPoista