torstai 27. marraskuuta 2014

Pokemon HeartGold: THE STRUGGLE IS REAL

Lähdin heti ensimmäisenä viemään sitä Togepiani näytille professori Elmille, nyt kun se Sudowoodo oli väistynyt ja pääsin kätevästi takaisin Violet Cityyn. Mä jotenkin luulin että tuo Togepi olisi liittynyt jotenkin tähän pelin juoneen tai jotain, mutta proffa antoi kauhean pitkästä matkasta palkkioksi vain Everstonin jota en tarvitse. No, samapa tuo. :D Tämän jälkeen raahauduin takaisin ja käväisin vilkaisemassa uutta kaupunkia, Ecruteak Citya, joka oli siinä Sudowoodo-kohdan lähellä.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/Ecruteak_City_zpsde827f75.png

Se oli kyllä jotenkin tosi nätti kaupunki, ja siellä oli sellainen mukavan rauhallinen musiikkikin. :) Kävin paikan Pokemon Centerillä healaamassa? hiilaamassa? ...PARANTAMASSA poksuni, jolloin törmäsin vanhaan tuttuun Billiin, joka tavataan siis aiemmin Kantossa muissa peleissä. Hän on se heppu joka keksi Pokemonien Storage Systemin. Tämä tapaaminen oli mulle tärkeä, koska tarvitsin jotain kyseiseltä tyypiltä, nimittäin tiimini seuraavan pokemonin!

Seurasin Billiä takaisin Goldenrod Cityyn, jossa hän antoi minulle Eeveen. Eevee on tosi ihana pokemon. :3 Tarkoitukseni olisi saada siitä Umbreon, mutta en ole koskaan kehittänyt pokemonia Friendshipin avulla. Saa siis nähdä mitä tästä seuraa. :D Kävin kyllä siellä Goldenrod Cityn jossain parturissa hoitamassa Eeveeni turkkia, jotta se pitäisi musta enemmän. Toivotaan että se tepsii. :D Olen muuten aiemmin maininnut, että haluaisin aina lopullisessa tiimissäni olevan kolme poikaa ja kolme tyttöä. Tässä tiimissä harmitti koko ajan se, etten tiennyt kumpi Eevee tulisi olemaan. Oletin että siitä tulisi poika, koska se on todennäköisempää, mutta tietenkin mun tuurillani siitä tuli tyttö. :D Mutta eipä sillä ole oikeasti niin väliä. Neljä tyttöä ja kaksi poikaa saa kelvata.

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/Yas_Scyther_zps3bee87e5.png
Kaiken tämän jälkeen lähdin viimein sinne Bug Catching Contestiin, johon osallistumista stressasin ihan hirveästi. Kilpailu oli vain muutaman kerran viikossa, ja lisäksi siihen sai osallistua vain kerran päivässä. Olin ihan varman että häviäisin, ja joutuisin kisaamaan uudestaan sata kertaa, mutta vauuu!! Toisin kävi! :D Oli nimittäin maailman helpoin kisa: juoksin ensimmäiseen vastaantulevaan pusikkoon, ja pyörin siellä hetken. Vastaani tuli ensimmäisenä Paras, jonka jätin rauhaan. Seuraavaksi eteeni tuli 14-tasoinen Scyther, jonka oletin olevan ihan hyvä valinta. Heitin siihen kaksi kilpailussa käytettävää Sport Ballia, joista toiseen se jäi kiinni heti. Minun ei tarvinnut edes iskeä sitä kertaakaan! :D Vein sitten Scytherini näytille tuomareille, ja he julistivat minut voittajaksi. Jippii! Sain palkinnoksi Sun Stonen, jolla kehitin yököttävän Gloomini Bellossomiksi. :D Scyther ei muuten päässyt tiimiin, jos jäitte sitä miettimään.

Tämän jälkeen palasin takaisin Ecruteak Cityyn, ja menin siellä johonkin palaneeseen torniin. Suureksi hämmästyksekseni, sen sisällä seisoivat Entei, Raicou ja Suicune! En kyllä arvannut että niitä nähtäisiin tuolla lailla seisoskelemassa vain paikallaan. Häirikkönä menin tietysti hätyyttelemään pokemonit pois tornista, ja sotkin jonkun tutkijan tutkimukset. :D Voi kauheaa.
Ottelin siellä tornissa myös rivalini Silverin kanssa. Voitin hänet ihan helposti. Ainoa pokemon josta oli hieman vaivaa oli sen Gastly, mutta Spinarak voitti senkin melko helposti Shadow Sneakilla. :)

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/320px-Morty_Opening_zps8cba9ce5.png

Poistuttuani sitten sielä tornista, suunnistin tietysti salille. Kyseessä oli Ghost-sali, jonka saliottelu oli aika ainutlaatuinen. :D Sitä ennen Spinarak kuitenkin otteli niiden salissa seisovien kouluttajien kanssa, ja kehittyi upeaksi Ariadokseksi. Muistatte suuren hehkutukseni kyseisestä pokemonista varmaan Top 10 Hyönteislistaltani ihan tarpeeksi hyvin, joten jätän sen tällä kertaa tekemättä. :D Kuiteskin se saliottelu... Hahah oikeasti. Voitin Morty-nimisen leaderin ensimmäisen Gastlyn ihan helposti, mutta sitten se heitti tosi voimakkaan Gengarin ottelemaan. Yksi kerrallaan se Gengar tuhosi kaikki pokemonit Shadow Ballillaan, kunnes mulla oli jäljellä enää huomattavasti alempilevelinen Eevee. Tässä kävi sitten niin, että se Gengar koitti iskeä Eeveeta koko ajan sillä Shadow Ballilla, mutta eihän se mitenkään tehonnut Normal-tyyppiseen pokemoniin. Harmi kyllä myöskään Eeveellä ei ollut muita kuin Normal-tyypin iskuja, niin en voinut itsekään tehdä mitään. Voi että. :D

Herätin sitten turhautuneena Revivella Ariadoksen eloon, mutta sitten se pahuksen Gengar meni käyttämään Mean Lookia, jonka seurauksena Eeveetäni ei voinut vaihtaa toiseen pokemoniin. :D Siinä sitä sitten oltiin jumissa pahemman kerran. Gengarin muina iskuina olivat Hypnosis ja Sucker Punch, joista kummastakaan ei tietenkään ollut mitään hyötyä. Sucker Punch toimii vain jos minä isken ensin, mutta kun en voinut tehdä mitään niin eihän siitä mitään tullut. Gengar laittoi Eeveen kyllä nukkumaan sata kertaa, mutta muuta se ei voinutkaan tehdä. :D
En ole ikinä jäänyt jumiin ottelussa tällä lailla, eikä mulla ollut hajuakaan mitä tehdä. Kuvittelin että ehkä se Mean Lookin vaikutus vaikka loppuisi ajallaan tai jotain, mutta mitään sellaista ei tietenkään käynyt. No sitten ajattelin että pakkohan siltä Gengarilta on joskus PP:t loppua, joten jäin odottelemaan sitä. Ainoa mitä itse pystyin tekemään oli iskeä koko ajan Tail Whipiä, josta ei käynyt muuta kuin Defensen laskua Gengarille. :D Kaikkein eniten tässä äsrytti se, että Gengarilla oli HP ihan punaisella, joten se oli melkein kuollut.

Epätoivon täyttämänä odotin mitä tapahtuisi, jolloin Gengar iski yllättäen Strugglen ja fainttasi saman tien saamansa Recoil Damagen vuoksi. En ollut ikinä ennen kuullut tällaisesti iskusta kuin Struggle, joka siis tulee käyttöön kun mitään muuta ei ole enää tehtävissä. xD En ole ikinä miettinyt, että mitä tapahtuu jos ottelu jää tuollalailla jumiin. Mutta nyt sekin tiedetään. :D Tämän ansiosta tästä tuli kyllä kaikkien aikojen pitkäkestoisin ja uniikein saliottelu koskaan. Eevee ja Gengar tuijottelivat toisiaan tyhjänpanttina noin 20 minuuttia. Onneksi se herättämäni Ariados hoiteli sitten helposti Mortyn loput pokemonit, ja voitin ansaitsemani salimerkin. Voi kauheaa oikeasti... Onko teille ikinä sattunut tällaista? :D

10 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^^ Ei voi olla totta! Sulla kävi ihan samalla tavalla? :D Tämä näyttäisi olevan aika yleistä, joten ehkä tuossa Gengarissa ja Eeveessä on joku kirous hahah. :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Jep, mutta minun pelikerralla sen Sucker Punch meni onneksi joka kerta pieleen, eikä se onnistunut lyömään Eeveetä sillä kertaakaan. :D

      Poista
  2. "Kuollut" ??? Aika rajua tavaraa! xD No ei sori mä täällä taas! Aika paha tilanne sulla, mutta selvisit siitä. Itsellä ei varmaan koskaan ole käynyt noin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups! Olisi ehkä kannattanut valita joku muu sana tuohon, koska eiväthän pokemonit ikinä kuole. :D Oli kyllä aikamoinen kärsimys tuo ottelu.

      Poista
  3. Meikälle on just tuo sama juttu tapahtunut, että Gengar hoitelee muut poksut pois ja sattumoisin mullakin oli Eevee jäljellä! Mutta mää sammutin nintendon kun mulla meni hermot! Ja sitten haastin hänet uudestaan enkä tehnyt samaa virhettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että... Tämä näyttäisi olevan aika yleistä että Gengar jumittaa Eeveen kanssa tuossa saliottelussa. Itsekin meinasin sulkea koko pelin, kun mitään ei tuntunut tapahtuvan.

      Poista
  4. Täälläkin yksi poloinen, kellä on ollut aikoinaan Eevee Gengaria vastaan! Ja kävi justiin tuollalailla samalla tavalla, että sai kyllä minuuttitolkulla Pokémonit tuijotella toisiaan, ennen kuin Struggle puuttui peliin ja teki siitä lopun:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sentään... Tämä onkin yllättävän yleinen ongelma. :D Meinasi kyllä hermo mennä kun mitään ei tapahtunut pitkään aikaan. Onneksi on Struggle. ;)

      Poista