keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Pokemon HeartGold: So, is it a water type?

Nyt taitaa hetken ajan tulla HG-postauksia oikein kunnolla. Mutta ei se varmaan mitään haittaa. :D Ensimmäisenä tällä pelikerralla aloin tietysti miettiä kuinka sinne Whitneyn suljettuun saliin pääsee. Kävi ilmi, että tyttönen oli etsimässä jonkinlaista Radio Cardia, jollaisen menin sitten itsekin hankkimaan Goldenrod Cityn Radio Towerista. Tämän jälkeen Whitney palasi salilleen, ja pääsin haastamaan hänet.

Te varmaan tiedätte millainen hajamielinen hölmöläinen mä joskus olen, joten arvatkaapa mitä kävi? :D Pelkäsin etteivät vähäiset Potionini riitä salilla, joten lähdin ostamaan niitä lisää. Ainoa ongelma oli, etten löytänyt mistään kauppaa! Olin vain silleen "Täh? Eikö näin suuressa kaupungissa ole tilaa yhdelle pienelle Poke Martille??" Niinpä suuntasin tyhjin käsin gymille, ja tajusin jossain puolessa välissä saliottelua että mistä niitä Potioneita olisi tietenkin voinut ostaa: No Goldenrod Cityn jättikokoisesti Department Storesta tietenkin! Voi että... xD Tätä menoa mä valun kohta Ashin tasolle:

Ehkä Ash luuli Treeckoa sammakoksi. :D
Mutta voitin onneksi sen salin tästä huolimatta. Pitää vain koittaa unohtaa koko juttu... *Köh köh* :D Tämän jälkeen jatkoin matkaani pohjoiseen seuraavalle Routelle, jossa ottelin luonnollisesti kaikkien trainereiden kanssa. Routen päädyssä minua odotti sitten jokin random paikka, josta pääsi siihen aiemmin mainitsemaani Bug Catching Contestiin. Valitettavasti kilpailua pidettiin kuitenkin vain jonain tiettyinä päivinä, eikä keskiviikko ollut yksi niistä. Hööh... Ensi kerralla sitten. :S Siellä lähistöllä oli myös jokin todella kummallinen paikka: Pokeathlon Dome. Kävin siellä pelaamassa jotain varsin outoja minipelejä pokemoneillani. Hävisin aika reilusti. :D

http://i1331.photobucket.com/albums/w598/Kawa004/Walkthrough/HGSS_National_Park-Day_zps07650b10.pngLisäksi sielläpäin oli myös suuri ja kaunis National Park-niminen puisto, jossa ottelin vähän trainereiden kanssa, ja nostelin poksujeni leveleitä ylemmäs. Kaikki ovat tällä hetkellä vähän yli 20-levelisiä. Siellä keskellä puistoa Oddish kehittyi sitten Gloomiksi. Yöh... En tykkää Gloomista juuri yhtään. Se on jotenkin ällöttävä. :D Mutta ei se haittaa, koska jos hyvin käy, niin siitä kehittyy varsin pian kaunis ja suloinen Bellossom.

Kaiken tämän jälkeen jatkoin matkaani vielä seuraavalle Routelle, numero 36, jossa kulkuani oli tukkimassa jääräpäinen Sudowoodo. Onneksi mulla sattui olemaan mukana joku Goldenrod Cityn kukkakaupasta saatu suihkepullo, jonka avulla sain hätyyteltyä puun pois tieltäni. Sudowoodo oli muuten yllättävän hankala vastus. Se voitti ainakin puolet pokemoneistani, ennen kuin sain sen kukistettua. Tämän jälkeen lopettelin kuitenkin pelaamisen. Seuraavalla kerralla koitan varmaan viedä sen Togepin näytille professori Elmille, ja jatkaa sitten matkaani seuraavaan kaupunkiin. :)

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen harkinnut kymmeniä kertoja että laittaisin kuvia pelistäni, mutta se tuntuu jotenkin liian vaikealta... :/ En saa ikinä mitään hyvälaatuista meteriaalia siitä DS:n ruudusta, ja se ruudun välkkyminen mustanakin häiritsee välillä. Olisi kyllä pitänyt puhua tuosta saliottelusta vähän tarkemmin. :3

      Poista
  2. Hahah, tuo Ashin kommentti on mahtava! xD Näitä on niin kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Vanha kunnon hölmö-Ash! :D Aww, kiitos! Sepä kiva kuulla!

      Poista