perjantai 15. elokuuta 2014

Pokemon Anime: XY026 & XY027

XY026 - A Battle by Any Other Name

Siitä on jo vähän aikaa kun katsoin tämän jakson, joten en muista tätä ihan täydellisesti. Tämä oli taas vähän huonompi jakso, ja mielestäni varmaan koko XY-kauden tähän mennessä tylsin... Serena haluaa osallistua leivontakilpailuun Ashin kehuttua hänen leivoksiaan, mutta paikalle saapuu kerskaileva tyttö, Miette, josta tulee heti Serenan kilpailija ja silmätikku. Mietten pokemon-kumppani on suloinen Slurpuff. Aluksi en pitänyt kyseisestä pokemonista paljon yhtään, mutta olen alkanut pitää siitä vähän enemmän. On se kuitenkin mielestäni aika kummallinen, ja vähän rumakin...


No kaksikko osallistuu sitten leivontakilpailuun, jossa molemmat pääsevät jatkoon finaaliin asti, jonkun kolmannen leipurin kanssa. Rakettiryhmäkin osallistui kilpailuun, mutta putosi heti pois. He haluavat kostaa tämän maailmalle tuhoamalla kilpailun, vieden lähiseudun kaikki hedelmät ja marjat, niin ettei finaalissa leipominen enää onnistu.

Sankarimme kuitenkin löytävät Rakettiryhmän nopeasti muutaman villin Swirlixin avulla, jotka ovat myöskin etsimässä ruokaa lähimetsästä. Rakettiryhmä käyttää hedelmien imemiseen valtavaa imuria, joka taitaa olla tässä vaiheessa jo aika klassikko Rakettiryhmän välineenä. :D He imuroivat myös Pikachun, mutta onneksi uhkarohkea Ash saa pelastettua tilanteen hyppäämällä itse imurin letkuun kiinni, tukkien sen koollaan ja aiheuttaen oikosulun. :D Voi että tuota Ashia... Hän se sitten osaa olla spontaani.


Tämän jälkeen tilanne pelastuu, Rakettiryhmä lentää tiehensä, ja tytöt pääsevät viimein keräämään hedelmiä leivontakilpailun finaalia varten. Lopulta kisoissa kumpikaan heistä ei voita, vaan voiton vie finaalin kolmas osallistuja. Serena ja Miette kuitenkin toteavat että ehkä näin oli parasta ja sopivat viimein riitansa. Tämä oli tosiaan mielestäni vähän tylsempi jakso, vaikka tässä olikin mm. paljon mahtavaa Clemontin ja Bonnien kemiaa, sekä yleistä Clemontin sekoilua. :D Clemont on tosiaan noussut ihan ehdottomaksi lempihahmokseni, jos ette ole vielä hoksanneet sitä. :D Huh-huh tulipas jotenkin epäselvä selostus. No, samapa tuo. :D

Arvosana: ★★

XY027 - To Find a Fairy Flower

Tämäkin oli ehkä hieman tylsempi jakso, mutta silti tosi kiva ja sitäkin suloisempi! <3 Nimittäin tämä oli ihana Bonnie-jakso! Aww, mä rakastan Bonnieta. :3 Jakso alkaa kun Bonnie on kaikessa rauhassa kampaamssa tukkaansa. Serena kiinnittää hänen hiuksiinsa kauniin kukan, johon lennähtää lähes saman tien Flabébé. Aluksi en tykännyt Flabébésta pokemonina yhtään, mutta olen rakastunut siihen ihan täysin! Se on todella suloinen otus! :3


Ja Bonnie on sitäkin suloisempi kun haluaa Clemontin hankkivan hänelle Dedennen lisäksi myös kyseisen Flabébén. Pokemon ei kuitenkan jää palloon, joten kaverukset tajuavat sen olevan jonkun toisen kouluttajan omaisuutta. Voi Bonnie-parkaa. :( Hän on tästä tosi harmissaan.

Ja Clemont on muuten maailman suloisin isoveli kun hän suostuu pyydystämään Flabébén Bonnielle! Ei kuka tahansa tekisi niin, vaan sanoisi vaan että Bonnien täytyy kasvaa isommaksi hankkiakseen omia pokemoneja. Näin ollen Clemont on mahtava. Muistakaa se. Piste. Kiitos.

Voi että näitä mun kirjotuksiani... :D No mutta, sankarimme päätyvät pian läheiseen kaupunkiin, jossa kummallinen vanhus ryntää Bonnien luokse ja halaa tämän lyttyyn. Mies kertoo nimensä olevan Grey, ja selittää etsineenä vaimonsa kadonnutta Flabébéa jo pitkään. Vaimo on hyvin sairas, ja Grey uskoo tämän tervehtyvän nopeammin, jos hän näkee taas Flabébén suloiset kasvot. Aww... :3 Ihan suloista, mutta mikä tässä XY-kaudessa on kun näitä vanhus-jaksoja tulee koko ajan? :D Vanhuksia siellä ja vanhuksia täällä. No mutta, eipä se mitään haittaa.


Flabébé on ollut poissa kotoa, koska se on ollut etsimässä itselleen uutta Fairy Floweria. Tämän takia se laskeutui Bonnien päässä olevaan kukkaseen. Pokemon menee heikoksi ilman kukkaansa, joten sellainen täytyy löytää ja pian! D: Sankarimme suostuvat etsimään sellaisen, ja melko nopeasti muutaman mutkan kautta päätyvätkin suoraan sellaisen luokse. On se Pokemonmaailma ihmeellinen paikka, kun kaikki aina onnistuu kuin taikaiskusta. :P Myös Rakettiryhmä on paikalla ja havittelee Pikachua itselleen, mutta Bonnien onnistuu antaa kukka Flabébélle juuri ajoissa, jotta tämä saa annettua Rakettiryhmälle opetuksen!

Tämän jälkeen toipunut Flabébé palautetaan sairaalaan perheensä luokse, jonka ansiosta Greyn vaimo alkaa voida heti paremmin. Aww. :3 Bonnie hyvästelee Flabébén hieman haikeana ja surumielisenä, mutta ilahtuu pian muistaessaan oman rakkaan Dedennensä. More aww!! :3 Tämä oli ihan söpö jakso, koska tässä oli niin paljon Bonnieta ja kaikkea muutakin suloista, mutta muuten vähän tylsä. Tässä on selvästi jokin vähän huonompi XY-jaksojen jono, koska seuraavakaan jakso ei ollut kauhean kiva. Mutta siitä lisää myöhemmin! ;)

Arvosana: ★★★

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin tosiaan mainita tuossa, että Flabébé oli menettänyt kukkansa sen murskaantuessa auton renkaan alle, joten sen täytyi alkaa etsiä uutta.

      Poista