tiistai 15. heinäkuuta 2014

Pokemon White 2: Undella Town

Jatkoin tänään pitkästä aikaa Pokemon White kakkosen pelaamista, ja arvatkaa mitä huomasin käynnistäessäni pelin? Ettei se DS:n ruutu vilku enää mustana niin kuin aina ennen! Jipii! Oli kyllä huomattavasti mukavempaa pelata ilman sitä ongelmaa. Toivotaan ettei se tule ikinä takaisin! ;)

Mutta mutta... Olin viimeksi siis Biancan kanssa siellä suuressa tulivuoressa, missä kuulemma Heatran asustaa. Mikä sen paikan nimi nyt olikaan... En saa sitä mieleeni! No mutta, päästiin sieltä melkein heti pois, jolloin mä saavuin rauhaisaan pieneen rantakaupunkiin, Undella Towniin. Siellä oli todella kaunis musiikki, ainakin yöllä. :)

Ottelin siellä rivaliani, Taavia, vastaan ja menin Pokemon Centeriin, jossa hoitaja Joy kysyi koko ajan että onko mulla tänään syntymäpivä?? No ei kyllä ole, mutta aika lähelle meni. Ei siihen ole kuin viisi päivää. :D Pian sen jälkeen ottelin puskassa kohottaen pokemonieni leveleitä, kun yhtäkkiä pieni Muikku kehittyi Eelektrikiksi. Siitä tuli vähän rumempi kuin ennen, mutta ei se mitään... :D

Tämän jälkeen tajusin, etten itse asiassa halua pelata eteenpäin ennen kuin pelissä tulee talvi. Nimittäin silloin pyydystän tiimini viimeisen pokemonin, Sphealin! Tiedän kyllä että voisin muuttaa deeässäni asetuksia jotta saisin sen heti, mutta en halua tehdä sillä tavalla. Spheal on kivempi saada ihan rehellisesti. :)

Mutta onneksi elokuuta odotellessa, aloitan toisen Pokemon-pelin, mikän olenkin maininnut tässä jo muutaman kerran. Voi olla että ensimmäinen postaus siitä tulee vielä tänään! :)

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä onkin! En muistanut sitä kirjoittaessa. :D Joo, mutta noissa Hidden Grottoissa on harmi kyllä aika pieni mahdollisuus saada se oikea pokemon... Mutta ainahan sitä voi yrittää. ;)

      Poista