maanantai 21. heinäkuuta 2014

Pokemon HeartGold: Cyndaquilista Quilavaksi

Viimeksi saavuin Violet Cityyn, jossa menin ensimmäiseksi käymään suuressa Sprout Towerissa. Muistan sen tosi hyvin Animesta, mistä tuli mieleen, että on hauska bongata tässä pelissä kaikkia yksityiskotia Animesta. Nimittäin Johto-kausi on suosikkini kaikista Animen kausista, ja muistan sen todella hyvin! Tulee ihan lapsuus mieleen kun pyörii Johtossa. :3

No mutta, kymmenkunta Bellsproutia myöhemmin saavuin tornin huipulle, jossa ottelin siellä seisovaa vanhaa papparaista vastaan. Hän oli kai olevinaan joku spesiaali Bellsprout-vanhus, mutta voitin sen kyllä ihan tuosta vain. Tämän jälkeen yritin läpäistä ensimmäisen salin, mutta hävisin reippaasti. Pidgeotto ja sen Roost olivat todella ärsyttäviä! Ilman Roostia, olisin voittanut ihan helposti.

Sen vuoksi vetäydyin Route 32:lle treenaamaan pokemoneja paremmiksi. Nostin molemmat, pokemonini tasolle 14, jonka ansiosta Cyndaquil kehittyi! Kylläpä se kehittyi nopeasti. Eivätkös nuo aloituspokemonit yleensä kehity noin 15-16-levelisinä tai jotain? En ikinä halua katsoa kauhean tarkasti milloin tiimini poksut kehittyy, koska on hauskempaa kun niiden kehitys tulee yllätyksenä. Cyndaquil ainakin yllätti! :)

Tämän jälkeen palasin salille, jonka voitin tällä kertaa juuri ja juuri. Ei ihme etten silloin aikoinaan päässyt tätä salia millään läpi, kun kerran Quilavallakin oli vaikeuksia voittaa Pidgeotto ja sen pahuksen Roost! Salin voitettuani, sain puhelinsoitin professori Elmiltä, joka kertoi toimittaneensa Mr. Pokemonin aiemin saaman pokemon-munan Violet Cityn kauppaan. Menin heti hakemaan sen, jonka jälkeen joku outo nainen muistutti että siitä pitää pitää hyvää huolta. Joo joo, kyllähän mä olen ennenkin Pokemonia pelannut. :D Tiedän kyllä.

Muistaakseni siitä munasta kuoriutuu Togepi? Muistan sen kuoriutuneen kun edellisen kerran pelasin SoulSilveriä. Ellei sieltä tule jotain muuta HG-versiossa. No mutta, jatkoin sitten matkaani kohti seuraavaa kaupunkia, mutta sitä ennen poikkesin johonkin muinaisille raunioille. Raunioiden seinäkaiverrusten perusteella päättelin, että koko paikan tarkoitus on vain saada Unown. En kyllä ikinä jaksaisi kerätä kaikkia eri Unown-kirjaimia. Liikaa työtä meikäläiselle. :D

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein muistin! En kyllä ota Togepia tiimiini. En pidä siitä tarpeeksi. :3

      Poista