torstai 31. heinäkuuta 2014

Pokemon Anime: XY025

XY025 - Climbing the Walls!

Lisää seinärakkautta! :D Nimittäin sankarimme ovat viimein saapuneet seuraavalle salille. Ja saliahan pitää vanha tuttumme Grant, joka tuntee ihmeellistä (ja ehkä hieman huolestuttavaakin) vetoa seiniin. :D Salillaankin hänellä on valtava vuori, jonka päällä ottelukenttä sijaitsee.

Grant antaa Ashin valita, haluaako tämä ottaa hissin, vain testata voimiaan kiipeämällä seinää pitkin ylös. Hahah, mitä ihmettä oikeasti? Eikös tuollainen ole aika vaarallista, varsinkin kun kiipeäjä on melko varmasti 10-vuotias lapsi? :D Grant on kyllä aika uniikki tyyppi, mutta mikäs siinä.


Ash haluaa tietenkin kiivetä, ja tekee kiivetessään jotakin ihanaa! Nimittäin kääntää lippalakkinsa nurinpäin! Aww! :3 Ashin täytyy kääntää hattunsa joka kaudella tai lopetan Animen seuraamisen! >:3 Onneksi hän on tehnyt niin kaikilla kausilla, ja Kaloksessa jo kahdesti. Way to go, Ash!

Bonniekin haluaisi kiivetä, mutta Clemont ei anna hänelle lupaa siihen. Liian vaarallista. Aww... :3 Pikachu on muuten aika röyhkeä, kun se vaan istuu Ashin kiivetessä tämän olkapäällä. Eikös se aiheuta vähän lisäpainoa, ja hankaloita muutenkin kiipeämisasentoa? :D Kyllä sähköhiiri kuitenkin onneksi kannustaa Ashia kovasti, ja tämän onnistuu kuin onnistuukin päästä ylös asti.


Ja tästä päästääkin itse otteluun, joka oli tällä kertaa vähän tylsä. En kyllä ihmettele yhtään miksi, koska koko ottelu oli venytetty väkisin kokonaiseen 20 minuutin jaksoon. Sen vuoksi puolet ottelusta oli vain paikallaan seisomista ja puhumista, mutta mikäs siinä. Ainakin ottelu oli vähän saman tyylinen kuin peleissä, ilman minkäänlaista kiirettä. :3

Ottelussa on muuten jännät säännöt, nimittäin Grant käyttää vain kahta pokemonia, kun taas Ash saa käyttää niin montaa kuin haluaa. Näin on käynyt muistaakseni vain kerran ennen, kun Ash otteli BW-kaudella Roxieta vastaan. Tykkäsin tästä yksityiskohdasta tosi paljon! Sekin teki ottelusta paljon aidomman, jos siis vertaa peleihin. Toivotaan että tällaiset säännöt olisivat joskus jatkossakin. :)



Mutta mutta mennääs viimein itse otteluun, josta mulla ei kyllä löydy paljon mitään sanottavaa. Grant käytti Onixiaan sekä Tyruntia, joka on ihan mielettömän suloineeeeen!! <3 Rakastan sitä ja Tyrantrumia niin paljon! Dinos for the win!
Tässä näkyi taas tämä Animen kummallisuus fossiili-pokemonien kanssa, nimittäin Amaaura ja Aurorus oltiin herätetty henkiin jossain tutkimusasemalla, mutta Grant on sen sijaan hankkinut Tyruntin varmaan jostain puskasta, ja se vaikuttaa ihan peruspoksulta.

Lopulta Ash sitten voittaa ja ansaitsee toisen salimerkkinsä. Sen jälkeen porukka päättää lähteä kulkemaan kohti seuraavaa salia, joka sijaitsee Shalour Cityssa. Paikassa on kuulemma jonkinlainen Tower of Mastory ja salijohtaja on siellä jotenkin erityinen. Hmm... Jännää. :3

Arvosana: ★★★

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En keksinyt siitä mitään sanottavaa. Pokemonit vaan otteli. :D Joo, se on tosi kivaa että tässä ottelussa Ash sai käyttää koko tiimiään!

      Vau! Mielenkiintoista! Vaikken pidäkään Lucariosta... :P

      Poista