torstai 26. kesäkuuta 2014

Pokemon Anime: XY020

XY020 - Breaking Titles at the Chateau

- Seinärakkautta ja räppiä!!

Tuo alempi oli oma hieno suomennokseni jaksosta. xD Ehkä mun pitäisi laittaa tuollaisia useamminkin... Mutta tuo nimi on oikeasti ihan osuva. Tai ainakin sinne päin. Tai ainakin noita kumpaakin esiintyy tässä jaksossa. :D


Nimittäin ystävyksemme ovat saapuneet Pokemon Centeriin, jonka lähellä sijaitsee suuri ja kuuluisa paikka, Battle Chateau. Mun piti oikein tarkistaa sanakirjasta, että mitä ihmettä tuo sana "chateau" oikein meinaa. Linnaapa tietenkin. :P Heidän tutustuessaan paikkaan Serenan opaskirjasta, paikalle ilmestyy kaksi lippalakkista poikaa Fletchling ja Fletchinder olallaan. En aluksi oikein välittänyt Fletchinderistä, mutta nähtyäni sen tässä jaksossa, ihastuin kyseiseen lintuun täysin. Nyt se on yksi suosikki lintu-pokemoneistani. :D No mutta, takaisin juoneen:

Nämä kaksi poikaa puhuvat räppäämällä, mikä aiheuttaa ainakin Serenalle päänsärkyä. xD Pojat kertovat lisää Battle Chateausta, jonne he sitten tietty vievät Ashin porukoineen. Linnassa on paljon kouluttajia, mukaanlukien oudosti käyttäytyvä mies, joka roikkuu koko ajan seinissä! Enkä muuten halua edes kuvailla miten kauheat kyseisen herran hiukset ovat. xD Hahah. Oikea tulivuori tai joku vastaava.


Räppi-pojista vanhempi, Nico, haastaa yhden kouluttajan otteluun, jotta hänen arvonimensä linnassa muuttuisi korkeammaksi. Battle Chateaun idea on siis kerätä aina vain upeampia arvonimiä, voittamalla samalla tasolla itsensä kanssa olevia kouluttajia.

Fletchinder näyttää tosi upealta ottelemassa. Onneksi japanilainen uusi alkutunnari paljasti, että Ashinkin Flethcling kehittyy piakkoin. ;) Ottelu jää kuitenkin sivummalle, kun paikalle ilmaantuu vanha tuttu, salijohtaja Viola! Hän kertoo käyvänsä useasti linnalla ottelemassa, nostaakseen omaa arvonimeään. Pian saadaan myös tietää, että tämä seinissä kiipeilevä kummallisuus on Violan tuttava. Seinämies rojahtaa alas seinältä, mutta ei näytä piittaavan siitä juurikaan, vaan hehkuttaa vain rakkauttaan seiniin. Siis mitä ihmettä? xD Pitäisiköhän tuollaisesta huolestua!?

No mutta, Ash haluaa sitten haastaa nuoremman räppi-pojista, Chesterin, otteluun. Pikachu ja Fletchling ottelevat hienosti, ja lopulta Pikachu voittaa. Ainakin muistaakseni. Siitä on vähän aikaa kun katsoin tämän jakson, niin en ole edes varma menikö se näin. :D *rientää Bulbapediaan* Joo, näinhän se meni. Muistin ihan oikein! :D



Tämä jälkeen Grant-niminen seinä-intoilija haastaa Violan otteluun. Heidän ottelunsa on tosi upea - Onix vastaan Surskit. Nämä XY-kauden ottelut ovat edelleen niin hienoja että huh-huh sentään!! Lopulta ottelu päättyy Surskitin häviöön. Ash kertoo Grantille haluavansa otella joskus tätä vastaan, mihin Grant naurahtaa ja sanoo tapaavansa Ashin varmaan pian. Sillä tämä Granthan on seuraava salijohtaja, mikä tulee kaikille täysin yllätyksenä. :D Ash ja muut ovat ihan haltioissaan tajutessaan ihailleensa hetki sitten kahden salijohtajan ottelua. Ei ihme että se oli niin hieno!

Tämä jakso oli vähän tylsempi, vaikka tässä oli todella upeita otteluita ja hauskoja hahmoja. Mä rakastan noita räppiveljeksiä. xD Tykkäsin myös siitä, ettei Rakettiryhmää taaskaan tungettu tähän turhaan mukaan. On mukavaa vaihtelua etteivät he pyöri mukana joka jaksossa.

Arvosana: ★★★

+ Tämä oli 151. postaukseni. ;)

4 kommenttia:

  1. Hienoa, kun olet jaksanut kirjoitella tänne aktiivisesti jo kauan! Muistan vielä, kun löysin sivusi jo silloin, kun se oli viellä toisessa paikassa ja olen vieläkin jaksanut kirjoituksiasi lukea. Ne ovat mahtavia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! Kiva kuulla että joku tykkää lukea näitä mun höpötyksiäni. :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa tosiaan aika hassua että ne arvonimet ovat Iso-Britanniasta, vaikka Kalos sijoittuu Ranskaan. Ties mitä pelin tekijät ovat ajatelleet. :D

      Poista