tiistai 24. kesäkuuta 2014

Pokemon Anime: XY019

XY019 - A Conspiracy to Conquer!

Rakettiryhmä on jollain (vähän ehkä creepyllä :D) tavalla saanut kuvattua materiaalia Ashin Pikachusta ottelemassa. He katselevat nauhoja, ja pohtivat samalla miten saisivat Pikachun viimein kiinni. Samassa heidän taaksensa ilmestyy kuitenkin mystinen huppupäinen hahmo, sekä tämän Malamar. Eipä aikaakaan kun uhkaava Malamar hypnotisoi Rakettiryhmän pokemoneineen. Ainoastaan Meowthin onnistuu luikkia karkuun.


Myöhemmin sankarimme törmäävät kauhistuneeseen Meowthiin, joka selittää mitä oli tapahtunut. Häntä ei kuitenkaan meinata millään uskoa, varsinkaan Pikachu, joka on tottunut Rakettiryhmän ainaisiin juoniin. Pian sama huppupäinen nainen ja hypnotisoidut Jessie ja James kuitenkin ilmaantuvat paikalle, aikeissaan ryöstää Pikachun. Nainen oli kuullut Rakettiryhmän puhuvan Pikachun voimista, joten tämä halusi Pikachun heti omaan käyttöönsä. Voi Pikachu-parkaa... :S

Pikachu pistää kunnolla hanttiin, mutta jää lopulta Malamarin ja naisen vangiksi. He katoavat paikalta, ja piiloutuvat läheiselle hylätylle avaruusasemalle, jossa nainen on rakentanut jonkinlaista pokemon-armeijaa jo jonkin aikaa. Ash ja muut löytävät paikan nopeasti, aivan älyttömän mahtavalla tavalla! :D Nimittäin Clemontin rakentamalla Pikachu-robotilla!!


En oikeasti tiedä pitäisikö tuon näköistä laitetta pelätä vai nauraa sille vatsa kipeänä. Mä haluan tuollaisen kauko-ohjattavan Pika-robon heti! xD Harmin vain, että kuten suurin osa Clemontin rakennelmista, myös Pikachu räjähtää ajaessaan päin sähköaitaa. Robotti ei kuitenkaan hajoa täysin palasiksi, vaan siltä irtoaa ainoastaan pää. :D Voi kauheaa.

Mutta mutta... Kaverukset hajaantuvat päästyään avaruusasemalle. Malamar löytää Clemontin ja Bonnien, ja onnistuu hyptonisoimaan heidätkin. Myöhemmin Malamar löytää loputkin ystävyksistä, ja saa myös Serenan hypnotisoiduttua. Meowthin ja Ashin onnistuu kuitenkin paeta, ja he löytävät Malamarin tukikohdan nopeasti. Siellä mystinen nainen usuttaa Pikachun Ashin kimppuun. Kaikki Animea seuranneet tietävät mitä seuraavaksi tapahtuu. :3 Ash puskee Pikachun sähkön läpi väkisin, ja kehottaa sähköhiirtä muistelemaan heidän yhteisiä hetkiään. NAPS! Pikachu pääsee irti hypnoosista. Tietenkin. En ole yllättynyt. :P


Huppunainen usuttaa kuitenkin pienen pokemon-armeijansa ja Rakettiryhmän Ashin kimppuun, mutta arvatkaapa kuka saapuu pelastamaan päivän viime hetkellä? No Clemontin Pikachu-robotti!! xD Ei herranjestas miten paljon tämä yksityiskohta nauratti mua. Olen ehkä ainoa joka nauroi näin hienolle ja nerokkaalle idealle, mutta kun kamoon... Se robotti on niin mahtava! :D

Pika-robo jyrää seinän läpi paikalle, ja iskeytyy päin Malamaria. Näin kaikki pääsevät irti hypnoosista, yllättäen myös tämä mystinen huppunainen. Nainen paljastuu konstaapeli Jennyksi, joka kertoo joutuneensa Malamarin hypnoosin kohteeksi. Toisin sanoen, Malamar olikin suunnitellut kaiken ja rakensi armeijaa hylätyllä avaruusasemalla!! :O Tämä oli jotenkin tosi yllättävää.

Kaikki ovat tietenkin vihaisia Malamarille, joka pötkii äkkiä pakoon. Porukka seuraa sitä todella merkilliseen huoneeseen, joka on kuin suoraan Nintendon Metroidista. Malamar nauraa kuin mikäkin pahis, ja kertoo Meotwhin suomentamana suunnitelleensa jotakin todella suurta kyseisen huoneen avulla! Huoneessa on merkillinen punainen valaistus, ja näyttää kun seinillä roikkuisi valtavia sisäelimiä. Yööhhh... Ainakin mun mielestäni. O_O Malamar on kuitenkin päättänyt tuhota koko paikan, ja alkaa räjäyttämään  avaruusasemaa kappaleiksi.
Muut pinkovat nopeasti pakoon ja katsovat kuinka avaruusasema räjähtää heidän edessään. Malamar sinkoutuu nauraen räjähdyksestä esiin, ja lentää tiehensä kadoten taivaalle.

Huh-huh sanon minä! Nimittäin tämä oli jotenkin todella... hmm.. eeppistä! En muista ikinä nähneeni mitään näin poikkeavaa Animessa. Yleensä vain ihmiset, kuten vaikka Pokemonin perinteiset pahisryhmät, tekevät jotakin vastaavaa, mutta tällä kertaa pokemon suunnittelikin maailmanvalloitusta! No jo on! :O Aika karmiva tuo Malamar. Ja tämä jaksokin jäi jotenkin vähän auki loppuessaan. Mahdetaanko Malamaria vielä nähdä lisää, vai lopettiko se suunnitelmansa tähän?

Tämä oli todella mielenkiintoinen Pokemon-jakso. Se herätti paljon kysymyksiä, ja poikkesi jollain oudolla tavalla perinteistä. Ehkä mä olen ainoa joka ajattelee näin, mutta mun mielestä tämä jakso oli vain todella yllättävä ja eriskummallinen. Mutta se ei ole huono juttu, vaan päinvastoin, suorastaan rakastin tätä jaksoa!! Tässä oli vielä yksi parhaista loppu-vitseistäkin, kun kaiken häslingin jälkeen Rakettiryhmän tajuaa Inkayn olevan Malamarin ensimmäinen muoto. Rakettiryhmä saa aikamoisen sydänkohtauksen ja jää kauhistelemaan Jamesin Inkayta silmät kauhusta pyöreinä. xD


Ensi kerralla sitten varmaan taas vähän lyhyempi selotus. ;)

Arvosana: ★★★★★

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuollaista käytöstä Ashilta on nähty ennenkin. Tämä oli tosiaan vähän pidempi selostus, mutta seuraava on taas lyhyempi. :)

      Poista