sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pokemon Anime: XY010

XY010 - Mega-Mega Meowth Madness!

Sankarimme ovat edelleen Lumiose Cityssä, ja päättävät mennä tapaamaan pitkästä aikaa professori Sycamorea. Samaan aikaan kauempana metsässä Rakettiryhmä suunnittelee professorin sieppaamista, jotta he voisivat hänen avullaan kehittää Meowthin Mega-muotoonsa. xD Vanha hölmö Rakettiryhmä on kultaa.

Ash ja kaverukset asettuvat Sycamoren luokse hörppimään teetä, ja nauttimaan Serenan leipomia macaroneja. Macaronit ovat muuten tosi hyviä! :P Olen joskus leiponut niitä itse, ja tykkäsin niistä tosi paljon. Menkää ihmeessä maistamaan jos ette ole tehneet sitä vielä. ;)
Macaronit kuitenkin katoavat pöydältä, ja he huomaavat ahneen Chespinin mussuttavan niitä kukkaruukun takana. Chespinin ääntely jotenkin yllätti mut, koska olin aina kuvitellut sen äänen tosi erilaiseksi. :D


Ahne Chespin ei suostu Clemontin ystävälliseen pyyntöön jakaa macaronit muiden kanssa, vaan pistää tätä käteen ja häippäisee nopeasti paikalta kantaen niin monta leivosta sylissään kuin ikinä vain kykenee. :D Tykästyin tämän jakson aikana tähän Chespiniin tosi paljon. Se on ihana, suloinen, pullukka ja tykkään kun Ashin kaverien pokemoneilla on luonnetta. :)

Samoihin aikoihin Sycamore on ollut muualla tekemässä tutkimuksiaan, mutta Rakettiryhmä ilmestyy paikalle ja kidnappaa professorin pakuunsa. Pakko myöntää että he paiskasivat professori-paran aika lujaa autoonsa. Ainakin mun mielestä. :O Tömähti oikein kunnolla. Serena ja Bonnie tulevat pian paikalle, ja jäävät vahingossa myös kiinni. Chespin huomaa tämän kauempaa ja lähtee varoittamaan muita.

Kun Rakettiryhmä aukaisee määränpäässään autonsa takakontin, tulee aivan ihastuttava kohtaus. Nimittäin Rakettiryhmä-imitaatio! :D Bonnie ja Serena tekevät tosi lyhyen sellaisen, mutta tämä yksityiskohta piristi mua ihan hirveästi. Joka kaudella pitäisi olla Rakettiryhmä-imitaatio. Ne ovat niin hauskoja. xD Meowth muuten kiristää professoria heti tämän jälkeen tosi hupaisalla tavalla: kynnet liitutaululla. :D Klassikko.

Ash on lähettänyt Fletchlingin etsimään Rakettiryhmää, mutta Chespin lopulta johdattaa heidät ryhmän piilopaikalle. Hupaisaa tässä on se, ettei Fletchlingiä näy enää koko jaksossa. Ash ei koskaan ota sitä takaisin palloonsa, vaan lintu jäi johonkin kauas harhailemaan yksinään. xD Surullinen moka.


Rakettiryhmä paljastaa sitten salaisen suunnitelmansa, eli suuren robotti-Mega-Meowthin! Kiva nähdä myös Rakettiryhmän vanhoja kunnon robotteja. ;) Professori Sycamore ja Clemont eivät ole peloissaan kolossista, vaan todella vaikuttuneita ryhmän rakennustaidoista. xD Robo lähtee kuitenkin jahtaamaan heitä, ja hidas Chespin-parka meinaa jäädä sen renkaan alle. Clemont kuitenkin hyppää urheasti robotin eteen, ja pelastaa Chespinin viime hetkellä. Aww. :3 Kiitokseksi Chespin jakaa yhden macaroneistaan Clemontin kanssa kaiken tohinan keskellä.

Robotin kanssa säädetään jonkin aikaa - Pikachu ja Chespin yrittävät tuloksetta tuhota sitä. Yhtäkkiä paikalle kuitenkin ilmestyy kauden toisessa jaksossa näkynyt Mega Blaziken ja tämän mystinen, naamioitunut kouluttaja. He tuhoavat Rakettiryhmän robotin helposti, jonka jälkeen Pikachu ja Chespin ampuvat yhdessä Rakettiryhmän tiehensä. Mega Blaziken-mies katoaa hetkessä takaisin metsän siimeksiin, ja pian paljastetaan että kyseessä onkin Clemontin ja Bonnien isä! Mielenkiintoista. :)


Kaverukset palaavat Sycamoren labralle, josta he päättävt jatkaa matkaa kohti seuraavaa kaupunkia. Juuri ennen lähtöä Chespin kuitenkin ilmesty paikalle, haluten Clemontin kouluttajakseen. Chespin on kyllä täydellinen pokemon Clemontille luonteensa puolesta. Molemmat ovat jotenkin hitaanpuoleisia neropatteja, hahah. :D

Tämä jakso oli musta todella kiva, vaikken sitä kauheasti tässä hehkuttanutkaan. Super-suloinen Chespin ja kaikki Rakettiryhmän sekoilu tekivät tästä yhden lempijaksoistani. :) Toivotaan että pystyn tällä veljeni konella seuraamaan Animea aktiivisesti, jotta pystyn jatkamaan näitä postauksia.

Arvosana: ★★★★★

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Animessa kouluttajilla on sellainen pyöreä pallo, jonka avulla pokemonin voi muuttaa Mega-muotoonsa. :D Mutta en tiedä siitä vielä sen tarkemmin.

      Kiitos!

      Poista
  2. Mega-Meowth, hupaisaa! :D

    Chespinin ääntely oli kyllä yllättävä, piti ihan äsken käydä kuuntelemassa. Chespin ja Clemont sopivat kyllä yhteen. Chespin on ihana, mutta siitä tulee välillä Oshawott mieleen. Ei sillä, että Oshawott olisi tyhmä, sillä sehän on kiva!

    Mega-Blaziken on hirveä. -. -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo. :D

      Chespin ja Clemont ovat kyllä söpöjä. :3 Olen samaa mieltä siitä, että Chespinistä tulee vähän Oshawott mieleen. Mutta ei se tosiaan haittaa koska Oshawott on mahtava. :D

      Yök! Niin on! Aivan kamala! D:

      Poista