maanantai 3. maaliskuuta 2014

Pokemon Anime: XY007

XY007 - Giving Chase at the Rhyhorn Race!

Tämä nyt oli tällainen perusjakso, jossa lähinnä tutustuttiin ryhmään liittyneeseen Serenaan paremmin. Mutta pakko myöntää että pidin tästä Rhyhorn Race-ideasta tosi paljon! Tulee ihan mieleen se ensimmäisen kauden pokemonkilpa, jossa Ash ratsastaa Ponytalla. :) Eikä pidä unohtaa siinä jaksossa ollutta ihanaa Squirtlen ja Pikachun keskinäistä kemiaa, hahah! Se oli mun lempijaksoni pienenä. :D


Mutta siis, kaverukset päättävät matkata seuraavalla salille, johon he lähtevät tallustamaan Lumiose Cityn kautta. Ash pohtii voisiko yrittää haastaa siellä olevaa salia vielä uudestaan, mutta Clemont muuttuu huolestuneen näköiseksi eikä selvästikään pidä ajatuksesta. Mitähän salaisuuksia Clemontilla mahtaa oikein olla salillaan? ;) Siispä Clemont vaihtaa puheenaihetta nopeasti ja kehottaa Ashia pyydystämään uusia Kalos-pokeoneja. Hämäys toimii täydellisesti ja Ash lähtee heti innoissaan kiertelemään lähipensaita uusia pokeja etsien. Taas tätä vanhaa hölmöä Ashia. :)

No mutta sitten päästään vauhtiin kun paikalle rymistää Rhyhorneilla ratsastavia kilpailijoita. Kaveruksille selviää että lähellä on suuri Rhyhorn-rata, jossa on tulossa kaikille avoin kilpailu heti seuraavana päivänä. Ash haluaa tietenkin osallistua, ja lähes koko jakson ajan Serena opettaa Ashia ratsastamaan Rhyhornilla. Serena kertoo myös tarkemmin miten tapasi Ashin kauan sitten siellä Pokemon-leirillä, jolloin Ash muistaa hänet vihdoinkin. Serena myös palauttaa jonkun leirillä saadun Ashin vanhan rätin, mikä on musta aika karmivaa. :D Miksi Serena on säilyttänyt sitä kaikki nämä vuodet? Ei kai se Ash nyt niin ihku ole. xD Hahah!

Kilpailupäivä koittaa viimein, mutta Rakettiryhmä pilaa sen pyydystämällä kaikki Rhyhornit ja Pikachun. Ash jätetään sidottuna tielle, mutta Clemont, Serena ja Bonnie tulevat juuri sopivasti paikalle pelastamaan päivän. Silloin nähdään Fennekiniä ensimmäisen kerran otteluvauhdissa. Haluaisin nähdä sitä enemmän. :)

Päivä on sitten pelastettu ja kaverukset jatkavat matkaa kohti Lumiose Citya. Tämä oli mun mielestä ihan kiva jakso, vaikkei siinä tapahtunutkaan hirveästi mitään ihmeellistä. Ja olen edelleen sitä mieltä että Serena on vähän ärsyttävä hahmo. Se on oikeastaan aika hassua, sillä yleensä mun mielestä kukaan Ashin matkakumppaneista ei ole koskaan ollut ärsyttävä. Myös Serenan enkkuääni jaksaa edelleen ärsyttää mua. Kauheaa kimitystä!


Olen kehunut näitä XY-kauden jaksojen pieniä yksityikohtia paljonkin, mutta tässä jaksossa niitä on kyllä tavallistakin enemmän. Ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin tuntuu siltä, että Pikachu on oikeasti elävä olento eikä mikään nukke Ashin olkapäällä. Pikachu on nimittäin ollut mun mielestä liian usein vain paikallaan tekemättä mitään, ellei sen tekemiset sitten liity juoneen tarkemmin. Mutta tässä jaksossa Pikachu liikkuu ja touhuaa taustalla Dedennen kanssa vaikka kuinka. Ja se jaksaa hymyilyttää mua! Tekee näistä jaksoista niin paljon aidomman tuntuisia ja kivempaa katsottavaa. :)

Arvosana: ★★★★

Plussat ja miinukset jäävät tästä lähtien valitettavasti pois näistä teksteistä, sillä huomaan toistavani itseäni ihan liikaa niissä. :D Mutta tähtiarvostelu ei katoa mihinkään!

5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En tiedä vielä yhtään millaista Rhyhorn-ratsastus on peleissä. Mutta monet ovat kyllä sanoneet että se on jotenkin verkkaista ja hidasta. :D

      Oii, onneksi olkoon! Tervetuloa täysi-ikään! :D

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
  2. Ihan kiva jakso tämäkin.
    Rhyhorn on ihana Pokemon. Rhyhorn-ratsastus-mikälie on todella hauska idea! Voisin itsekin osallistua kilpailuun, paitsi kilpailu on jo varmaan ohi. :D

    Pikachu<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rhyhorn on ihan kiva pokemon, vaikka en kyllä hirveästi ole siitä mitään mieltä. Ehkä pitäisi kokeilla sitä joskus tiimissä. :3 Aww, haluan itsekin osallistua Rhyhorn-kisaan! :D

      Pikachu on kyllä ihana! <3

      Poista