maanantai 24. helmikuuta 2014

Pokemon Anime: XY006

XY006 - Battling on Thin Ice


Tämä oli ihan kiva jakso. Alussa Ash vastasi heti Serenan kysymykseen, ja Serenan suureksi suruksi Ash ei muistanut tätä. Ash muisti kyllä Pokemon-leirin jossa he olivat Serenan mukaan tavanneet. Serena myös kertoo kuinka Ash sanoi siellä leirillä Serenalle, ettei koskaan pidä luovuttaa. Ash saa sen kuultuaan yhtäkkiä itsevarmuutensa huippuunsa, ja jatkaa harjoittelua Alexan Noivernin kanssa tulevaa uusintaottelua varten.

Myös Clemont auttaa Ashia harjoittelemisessa, joten hän rakentaa jonkinlaisen tykin jolla voi ampua tahmeaa seittiä - Samaa mitä Surskit oli käyttänyt ottelussa. Clemontin laitteella oli joku ihana nimi, mutten harmi kyllä muista sitä enää. Mutta käytännössä jokin Super-Seitti-Sähkö-Säde-Pamaus-Tykki tai vastaava. xD Hahah, Clemont on niin ihana.


Ja niin on Bonniekin! Nimittäin tässä jaksossa Ash harjoitteli iltaan asti, jolloin nuorimmaista Bonnieta alkoi väsyttää. Niinpä Clemont talutti sen ihanasti Pokemon Centerille ja sanoi että on aika mennä nukkumaan, koska Bonnie on niin nuori. Aww! Mä rakastan näitä kahta niin paljon! Tämä kohta oli niin suloinen! :3

No mutta, ottelupäivä saapuu ja tällä kertaa Ash tietenkin voittaa hienosti. Ottelu oli taas ihanaa katseltavaa. Olen maininnut että näissä XY-jakoissa on kaikkia kivoja yksityiskohtia, ja huomasin että sellaisia oltiin laitettu jopa tähän otteluun. Esimerkiksi yhdessä kohdassa Fletchling lentää jonkin katossa roikkuvan koristeen ohi, niin se koriste heilahtaa sillä lailla aidosti tuulenvireessä. Kuulostaa ehkä pieneltä, mutta se näytti tosi kivalta, ja sai ottelun näyttämään jotenkin aidommalta. :)

Arvosana: ★★★★

Plussat:
- Clemont ja Bonnie on suloisia! :3
- Jaksossa oli hyvät musiikit
- Ottelu oli upea taas kerran
- Yksityiskohdat!
- Rakettiryhmän puuttuminen taas

Miinukset:
- Serena on edelleen ärsyttävä

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tällaisia jaksoja riittää kyllä jonkin verran. Ja tuo Sticky Web on kyllä ärsyttävä isku, pakko myöntää! Onneksi en ole kohdannut sitä hirveän usein. ;)

      Poista